БСП

Илияна Йотова: Не може да има само печалби, без социални права

Преди повече от 128 години хората излязоха на протест, защото казаха стига. Не може да има само печалби, без социални права. Не може да има развитие, без да се грижим за човека. Дали тези хора са предполагали, че почти век и половина по-късно отново тези въпроси ще са толкова актуални, че отново ще искаме нормално работно време, отново ще искаме работа за нас, за децата ни, отново ще искаме достойни старини за родителите ни. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на КБ Илияна Йотова пред събралите се около 20 000 членове и симпатизанти на БСП на традиционния митинг на левицата по случай 1 май.

Йотова подчерта, че 10 години Европа се управлява от десните, че 10 години има криза, но тази цена се е платила не от тези, които са я предизвикали. „Тази цена се плаща от всички нас”, посочи кандидатът за евродепутат и допълни, че управлението на ГЕРБ в България е най- яркият пример за тази политика. 

„Само след няколко дни ще трябва да направим нещо много важно. Не само заради бъдеща Европа, която ще се управлява от социалистите, а за да дадем стабилност на правителството в името на хората на България. Ще имаме победа, сигурна съм и то голяма победа. Напред другари!”, заключи Йотова.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.