Новини

Слави Трифонов учреди партия „Има такъв народ“

Слави Трифонов учреди партията си с новото име „Има такъв народ“. Събитието отново бе закрито за медиите. Това е втори опит на Трифонов да постави начало на своя политически проект след провала на регистрацията на партия „Няма такава държава“. Съдът отказа да я регистрира с мотива, че тя използва незаконно българското знаме в логото си.

Учредителното събрание на партията с новото име „Има такъв народ“ се проведе в София и на него присъстваха необходимите минимум 500 делегати. Учредителната декларация преповтаря декларацията на партия „Няма такава държава“, потвърди заместник-председателят на партията Тошко Йорданов: „Новата партия има промяна в логото както виждате. Това беше адски глупаво, няма никакво значение как се казва“.

Партията на Слави Трифонов се обявява за мажоритарна избирателна система, намаляване на броя на депутатите наполовина, въвеждане на електронно гласуване, пряк избор на главния прокурор и др.

Новото лого на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ представлява стилизиран восъчен печат с името на партията на син фон.

Учредително събрание на ПП "Има такъв народ"

Днес беше учредителното събрание на политическа партия "Има такъв народ".

Posted by Слави Т. Трифонов on Sunday, February 16, 2020

 

Източник
Oblasta.con
Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.