ГЕРБ

Инициатива в социалните мрежи на младежите от ГЕРБ показваща абсурда велоалеи в Плевен

Инициатива в социалните мрежи на младежите от ГЕРБ показваща абсурда велоалеи в Плевен предизвика екип на национална телевизия да се заеме със случая. Снимките, които младежите разпратиха на свои познати из цялата страна взривиха социалните мрежи и днес рано сутринта видяхме алеите по телевизията.

Забавно с чувство за хумор и обективно Нова представи ситуацията с жълтите ленти в Плевен, които се появиха от нищото в неделя през нощта. “Не предполагахме, че споделянето на снимките на този пълен абсурд от наши приятели и симпатизанти ще направят така, че 10 часа след тази откровена нелепица екип на Нова да е в Плевен.” – обясни Йордан Грижов рано тази сутрин.

Всъщност никой не е наясно как тези жълти ленти се появиха за една нощ на точно определени места в Плевен и станаха обект на шегаджийски подмятания. Запознати в града коментираха, че това е поредната сага от компроматната война водена срещу Борисов и неговата партия. Други пък разсъждаваха над вариант “Костинброд 2” заради появата на жълтите ленти в последната седмица преди вота.

Но още по изненадващо беше, че първи за политически цели използва ситуацията Георг Спартански, което навежда на мисълта за сценарии, се говореше вчера по кафенета на старата главна улица в Плевен. Така или иначе стотината лева изхабени за жълта боя незнайно от кого вкараха Плевен в новините за един ден, като показаха еволюция в политическите партизански войни по време на избори.

След странните прически на кандидати, дългите мустаци с пищови, мечове убиващи октоподи и еротични танци на кандидат за общински съветник Плевен избухна с жълти ленти, за да затвори в кръг пълния абсурд на политическата партизанщина.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.