ГЕРБ

Йорданка Фандъкова, ГЕРБ: Едно от най-важните неща за възрастните хора е децата им да имат работа и да могат да се развиват професионално в България

„Едно от най-важните неща за възрастните хора е децата им да имат работа и да могат да се развиват професионално в България. С инвестициите, които правим в развитието на София, с модерната инфраструктура и привличането на инвеститори, работим за повече работни места и възможности. София е европейската столица с най-ниска безработица“.

Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат за кмет на София от ГЕРБ, при среща с възрастните хора от клубовете на пенсионера в район „Нови Искър“

В срещата участваха и Даниела Райчева, кандидат за кмет на район „Нови Искър“ от ГЕРБ и кандидатите за общински съветници Таня Георгиева, Йоана Драгнева и Деян Асенов, както и народните представители от ГЕРБ-София Снежана Дукова и Анна Александрова. „Нов приоритет за работа ни в следващите години е разкриването на домове за възрастни хора. В последните години разкрихме 23 клуба на пенсионера и инвалида“, каза Фандъкова.

Кандидатът за кмет на район „Кремиковци“ Даниела Райчева заяви, че обновяването на улиците в населените места и модернизирането на уличното осветление, е нейна основна задача. Тя информира хората, че е подготвила програма за реновиране на втора част от парка в кв. „Славовци“ и строителство на нова детска градина в Курило.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.