ГЕРБ

Йорданка Фандъкова: Постоянно в София се движат патрули заради бежанците

София има потенциала да се развива като зелен град. Това заяви в предаването „Беновска пита“ по Канал 3 градоначалникът на столицата Йорданка Фандъкова. „Не ме е страх да се изправя пред гражданите“, отговори тя на въпрос за предстоящата битка за кметския пост в София. „Има много големи предизвикателства пред града – проблеми, които изискват своите решения.

Имам подготвени проекти, с които да се продължи развитието на София. До края на годината започва строежа на третия лъч на метрото“, разкри кметът на столицата.

„Предизборната кампания ми дава възможност да имам много повече срещи с гражданите. Аз съм винаги отворена за добри идеи. По-голямата част от кандидат-кметовете са част от Общинския съвет в София от години“, разкри Йорданка Фандъкова.

„Ще водим кампанията с послания към гражданите. Няма да следвам някакви различни модели“, каза още тя за предстоящата предизборна кампания преди местния вот и допълни: „Не си позволявам да давам напразни обещания на хората.“

„Сигурността е най-важната тема за хората за всеки един град. През последните години полагаме много усилия за изграждане на система за видеонаблюдение. Сътрудничим си много тясно с МВР, за да може нашата и тяхната система да си говорят. Това е много ефективен начин за по-лесното разкриване на престъпленията“, информира кметът на София.

„Непрекъснато се правят операции в София за откриване на нелегални бежанци. Подкрепям идеята за увеличение на наказанията за трафикантите. В ежедневен контакт сме с колегите от СДВР. Постоянно в града се движат патрули“, каза още градоначалникът.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.