ГЕРБ

Йорданка Фандъкова: Създаваме национален пациентски център със съвместите усилия на пациентските организации

„Създаваме национален пациентски център със съвместите усилия на пациентските организации, Столична община и бизнеса“. Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат на ГЕРБ за кмет на София, по време на среща със Станимир Хасарджиев, председател на Националния пациентска организация. Тя разгледа проектът за новия център, който ще се намира в сграда в район „Подуяне“, която е предоставена безвъзмездно с решение на Столичния общински съвет.

„Проектът се реализира с подкрепата и ентусиазма на Ева Митова, която като досегашен кмет на район „Подуяне“, намери подходяща сграда. Надявам се на тези избори Митова да спечели отново доверието на гражданите и да довърши проекта за Национален пациентски форум“, каза Фандъкова.

На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Малина Едрева, Силвия Христова, Ирина Йорданова и Живка Новкова, представители на Българския червен кръст, Строителната камара и общественици.

„С проектите, които реализираме в последните години в помощ на деца, лишени от родителски грижи, на деца и възрастни със специални потребности и хора, които се нуждаят от лечение, ние показахме, че сме разработили добър модел за ефективно партньорство между неправителствените организации, бизнеса и общината“, подчерта Йорданка Фандъкова.

Тя припомни, че преди седмици бяха открити център за работа с деца без родители в район „Възраждане“ съвместно с Фондация „За Нашите деца“ и център за работа с деца аутисти в район „Младост“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.