Новини

Искри хвърчат между Бойко Борисов и Цветанка Ризова

Прословутото тефтерче на бившия шеф на комисията за конфликт на интереси Филип Златанов стана повод за прехвърчане на искри между Бойко Борисов и водещата на “Лице в лице” Цветанка Ризова. В момента, в който тя го попита за скандала, лидерът на ГЕРБ се вбеси и вместо да отговори на въпроса я притисна:  “Бих могъл да ви припомня как на един от вашите водещи му падна слушалката и му казаха да не задава въпроси, чу се в ефир. Това повод ли е вашето предаване да не съществува”.

“Аз моите въпроси си ги задавам сама, никой нищо не ми подсказва”, сопна се Цветанка Ризова. 

Бойко Борисов отрече да е обмислял по какъвто и да е начин да прави коалиция с ДПС. Слухове за това тръгнаха след станалата вече прословута среща в Кърджали: “Категорично няма обща игра между нас и ДПС и не готвим никаква коалиция. Няма промяна в нашите отношения. Няма никакви обсъждания или договорки между нас, освен елементарната справедливост да има нормален арбитър на европейските избори. Ние сме единствената партия, която досега не е правила коалиция с никого, повече какво да ви кажа”, коментира Бойко Борисов и се оплака, че е преследван, откакто БСП е на власт: 

“Вчера за втори път ми удължиха срока за разследване на данъчната ревизия, но не съм казал нищо. На всички от опозицията има данъчни ревизии и повдигнати обвинения, няма министър от нашето правителство, който да не е викан в прокуратурата”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.