ГЕРБ

Иван Тотев, кандидат-кмет на ГЕРБ: За нас е много важно да развиваме бизнеса в Пловдив

Кандидатът на ПП ГЕРБ за втори мандат кмет на Пловдив инж. Иван Тотев, кандидатите за районни кметове Ральо Ралев, Костадин Димитров, Николай Чунчуков, Димитър Колев, Георги Стаменов, Кирил Велчев, както и народните представители от 16-ти МИР Атанас Ташков, Петър Петров и Стефан Дедев присъстваха на откриването на нов производствен цех в „Биомашиностроене“ АД.

Компанията произвежда изделия за хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост и е една от водещите в страната. Тя е експортно ориентирана и над 90 % от продукцията се изнася за страни от Европейския съюз, Азия, Африка, Южна Америка и стига до Нова Зеландия, заяви изпълнителният директор на „Биомашиностроене“ АД Ангел Джумеров. Той подчерта, че освен служителите, важна предпоставка за успеха на фирмата са инвестициите, които непрекъснато се правят.

От своя страна инж. Иван Тотев поздрави присъстващите с поредната придобивка и пожела нови успехи на компанията. „За нас е много важно да развиваме бизнеса в Пловдив и един от големите ни успехи през изминалите четири години е, че градът ни получи много признания в сферата на развитието на бизнеса. Като общинско управление направихме така, че oбщина Пловдив да бъде припозната от бизнеса и доказателство за това е, че само в момента се строят четири нови завода. Бизнесът дава растежа на града и региона. Направихме така, че oбщина Пловдив да е по-комуникативна и отворена към него“, заяви кандидатът за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев.

След официалната церемония в разговор с кандидатите на ГЕРБ, служителите на компанията подчертаха задоволството си от напредъка на важни за Пловдив и за икономиката в града проекти, стартирани от екипа на инж. Иван Тотев. Като пример в това отношение те посочиха Голямоконарско шосе и булевард „Северен“, по който само за десетина минути жителите на район „Тракия“ ще могат да стигат до работните си места в Северната индустриална зона.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.