ГЕРБ

Иван Тотев: Масовото гласуване за ГЕРБ на балотажа в неделя е изключително важно за развитието на Пловдив

Голяма благодарност и респект към всички, участвали в изборния процес, на хората в Общинските и Секционните комисии, те продължават работа и днес. Благодаря на всички гласували. Tова заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив за втори мандат инж. Иван Тотев на пресконференция, на която присъстваха и кандидатите за районни кметове и подчерта, че масовото гласуване за ГЕРБ на балотажа в неделя, 1-ви ноември, е изключително важно за развитието на Пловдив през следващите 10 години.

„През последните години в Пловдив много ясно се забелязват две политики, които искат да се намесят в управлението на града. Едната политика е представена от дясното в Пловдив и ГЕРБ – политиката на развитие на Пловдив, на видимите резултати, на растежа, на европейското бъдеще и интеграция. От другата страна е политика, която иска да капсулира града, която има за цел да изсмуква обществения ресурс и не само че няма никакви намерения да работи извън мащабите на Пловдив и да търси партньорства извън града, но има за цел колкото се може нищо да не се знае и чува за Пловдив. Това го видяхме в предишния мандат на Атанасов“, посочи инж. Тотев.

„През тази седмица за нас е много важно пловдивчани да си отговорят на няколко въпроса: в кой град искат да живеят – градът, в който неговите представители в Общинския съвет вземаха решения за забрана на финансовия министър да идва в Пловдив; град, в който неговите управленци набучваха листове на копия и им се подиграваше цяла България и ги даваха по комедийните предавания; град, който обявяваше войни на държави и ни даваха по комедийни шоута; град, в който откривахме тоалетни с мажоретки и отново бяхме във всички шоута. Ние не искаме да живеем в град, в който рейтингът на управлението е измерим с рейтинга на „Биг Брадър“. Ние искаме да живеем в град, в който да се чувстваме щастливи, който град да бъде даван за пример и удостояван с награди, отличия, признания, град – културна столица на Европа“, подчерта инж. Иван Тотев.

Постигнатите през последните четири години резултати красноречиво говорят за модела и възможностите на ГЕРБ. Според инж. Тотев Пловдив има много подготвени проекти, които ще бъдат предоставени на вниманието на държавата и само ГЕРБ може да гарантира тяхната реализация.
„Много е лесно развитието на Пловдив да продължи – трябват три минути да се гласува. Искаме избирателна активност 50 плюс и голяма разлика, за да покажем, че искаме нашият град да е град на бъдещето, а не град на миналото. Голямата разлика ще даде самочувствие на управлението на Пловдив, което да е съизмеримо със самочувствието на другите големи областни градове, в които ГЕРБ спечели, за да имаме аргументи, с които да защитаваме нашите проекти“, отбеляза инж. Иван Тотев.

Тотев обясни, че с кандидатите за районните кметове продължават срещите с пловдивчани лице в лице, за да ги убедят колко е важно да се направи разумния избор за Пловдив.

„Никакви внушения и манипулация не бива да отклонят гражданите от верния път. Срещу нас има едни хора, които са завършили школи и които водят много мръсна кампания. Надеждата на опонента ми е отрицателният вот да избере кмет на Пловдив. Това е пагубно за града. Това са посланията на мъртвия град. Ние искаме да живеем в жив град с живо управление, което чувства пулса на хората“, категорично заяви кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат Иван Тотев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.