БСП

Калоян Паргов, БСП: Смисълът да се избират кметове на райони е това те да бъдат по-близо до хората

Водачът на листата за общински съветници на БСП Лява България в София Калоян Паргов, кандидатът за кмет на район Люлин и кандидатите за общински съветници Анна Славова и Иван Бонев се срещнаха с незрящи хора от ПП „Успех“, в Люлин. Слепите хора посочиха като голям проблем, който тормози ежедневието им, липсата на подлез или надлез на бул. „Европа“, защото присичането там е непосилно за тях.

Калоян Паргов се ангажира с намирането на решение на този важен за незрящите хора от квартала проблем и заяви: „Незрящите, инвалидите, хората в неравностойно положение се част от обществото, за които Столична община е забравила и не полага грижи. Не са ви осигурени необходимите условия за нормален живот, така както трябва да бъде в една европейска столица. Ние от БСП работим затова да се случи реална децентрализация на районите и тогава районните кметове, познавайки спецификата на кварталите и нуждите на жителите в тях, ще имат възможност бързо и адекватно да решават проблемите на хората, разполагайки с необхидимия финансов ресурс. Най-важното е, независимо дали сме преди или след избори, да работим за добруването на хората“.

„Смисълът да се избират кметове на райони е това те да бъдат по-близо до хората, на които трябва да служат. Сега имаме назначени кметове, които са зависими изцяло от Столична община. Това трябва да се промени и сега на тези избори имаме възможност да го направим. На хората, които са в неравностойно положение, всички проблеми на града се отразяват два или три пъти по-тежко, затова и вниманието към тях трябва да бъде много по-голямо“, това каза по време на срещата кандидатът за кмет на Люлин арх. Тодор Булев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.