Новини

Кандидат-кмет на Варна демонстрира уникален правопис в автобиографията си

Кандидатът за кмет шашка с правопис. Младен Младенов ще се съревновава за градоначалник на Варна. Той обаче е демонстрирал уникален правопис в автобиографията си, която е предоставил на „Дарик“, като е завършил текста с „потпис“. Онзи ден Христо Стоичков „разцепи мрака“ с бисерите си в Инстаграм, но сега Младенов направо му скри топката.

От нея става ясно, че лидерът на Национална републиканска партия е роден в монтанското село „Студено-буче” и по професия е „Ел. инжинер”. През 1968 г. е установил в Братислава връзка с групата „Прашка пролет” и става координатор за България, но е разкрит и арестуван. „Благодарение на Господа Бога” и своите „сръчност и умение“ Младенов успява да избяга от „лапиште на Милицията” и в края на годината да емигрира в САЩ.

Там завършва колеж със степен „Бакалаври +”, жени се и му се раждат две дъщери. За семейството си казва „всичко което е мое производство поколение е добре образовано и възпитано”.

В САЩ Младенов става член на Републиканската партия и се среща с президента „Ронвалд Уилсон Реаган”, който му връчва златен медал. По време на емиграцията си кандидатът за кмет на Варна развива собствен „бизнест”.

През 1991 г. Младенов се завръща в България, а през 2002 г. заедно с други емигранти регистрират Национална републиканска партия.

Дарик Варна представи автобиографията на 83-годишния Младен Младенов в автентичния й вид, както са я получили лично от него.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.