ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Димитровград Иво Димов: Ще победим с 2:0 още на 25-ти октомври

На тези избори ГЕРБ е с номер 20, на предишните бяхме с номер 2. Това означава, че ще победим с 2:0 още на 25-ти октомври. Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Димитровград Иво Димов при откриването на кампанията на партията, съобщиха от нейния пресцентър. „12 милиона лева стари дългове бяха разплатени през последните четири години, а в Димитровград бяха инвестирани над 40 млн. лева”, допълни досегашния успешен кмет на Димитровград Иво Димов.

„Върнатите стари дългове и новите инвестиции доведоха до откриването на нови работни места и така се облекчи животът на съгражданите ни. Децата ни трябва да се чувстват прекрасно тук, а възрастните хора да живеят спокойно ”, заяви той.

„Успяхме да спасим общинската болница, подобрихме и значително инфраструктурата в общината“, подчерта кандидатът за втори мандат от ПП ГЕРБ. Като големи успехи той посочи изграждането на уникалното ново кръгово движение на две нива.

„Спасихме водната кула, която е един от символите на Димитровград, изградихме нови водопроводи, преасфалтирахме и подобрихме улиците на града”, допълни Димов. Според Иво Димов най-важното е, че има ясни приоритети, ясна визия и ясни цели. „Кметът е важен, но без екипа си и всички вас аз не мога да направя нищо”, благодари на привържениците си Димов.

Кампанията на ГЕРБ започна с молебен в църквата „Свети Димитър” в Димитровград. Пред активисти и граждани беше представена съветническата листа на ГЕРБ и кандидатите за кметове в малките населени места в общината.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.