ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане“ Савина Савова организира среща-дискусия на тема „Образование“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане“ Савина Савова организира среща-дискусия на тема: „Образование“ с участието на Милена Дамянова, председател на Комисията по образованието и науката на 43-то НС. На срещата присъстваха още кандидатите за общински съветници на ГЕРБ, Борислав Борисов, Албена Събева, Мита Георгиева, Михаил Владов, Йоанна Драгнева и Димитър Папукчиев, председателят на Синдиката на българските учители в район „Възраждане“ Ели Докузанова, директори и преподаватели от учебни и детски заведения.

Савина Савова представи реализираните дейности в сферата на образованието на територията на район „Възраждане“ за периода 2011-2015 и приоритетите в програмата за следващия мандат.

„През изминалите четири години във всички детски и учебни заведения на територията на район „Възраждане“ се реализираха проекти, с които се е подобри учебната среда за нашите деца. Образованието е основен приоритет в управленската ни програма – осигуряването на качествено образование и добра среда, в съответствие със съвременните изисквания. Вече работим по нови проекти за подобряване на условията за спорт в учебните заведения и реконструкция и обновяване на училищните дворове и спортните съоръжения в тях. Детските и учебните заведения в район „Възраждане“ са предпочитани от столичани, което е признание като за постигнатото и общата ни воля, така и за добрия мениджмънт. Благодаря за признанието и подкрепата, която получавам днес от вас“, каза Савина Савова, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.