ДПСНовини

КАНДИДАТЪТ ЗА ДЕПУТАТ НА ДПС В ЛОВЕЧ ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ СЕ ОБЯВИ ЗА ОБЛЕКЧЕНИ ПРОЦЕДУРИ ПРИ СТАРТИРАНЕ НА БИЗНЕС

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ, ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017

Кандидатите от листата на Движенито за права и свободи в Ловеч се срещнаха с местни производители​ ​в Глогово, където обсъдиха изкупните цени на продукцията, плоския данък и обмениха идеи за развитието на родната икономика.

Джейхан Ибрямов каза, че “ДПС е за създаването на стабилна средна класа, а това може да стане само, ако държавата даде възможност за по-интензивно развитие на инициативността на хората”. Водачът на листата сподели с производителите идеите на ДПС за максимално облекчаване на процедурите за предприемачите, които искат да стартират собствен бизнес. “Трябва да създадем истински правила, които да облекчават средния и дребния бизнес, ако искаме работеща икономика”, каза още Джейхан Ибрямов и беше категоричен, че само така можем “Да спасим България” от бедността.

Темата бе засегната и по време на среща​т​а​ с избирателите в ​ловешкото село Смочан​​, където жителите отново се оплакаха от #бедността и безработицата. Те настояха ДПС да помогне с експертния си капацитет, за да се преодолее „състоянието на безпомощност, до което е доведена икономиката“.

По-рано през деня кандидатите на ДПС бяха гости на кукерския празник „Февруарска плетеница“ в Луковит и посетиха местния футболен отбор в тетевенското село Градешница​. Спортистите използваха възможността да им благодарят за стадиона, построен с помощта на ДПС и да им пожелаят успех на предстоящите парламентарни избори. Те изразиха своята подкрепа за всеки, който милее за спорта и младите хора. Джейхан Ибрямов беше категоричен, че кандидатите на ДПС ще оправдаят доверието им и на свой ред пожела на спортните надежди несломим дух по пътя към големите победи.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.