БСП

Кандидатът за кмет на Асеновград от БСП откри днес предизборна шатра в центъра на града

Кандидатът за кмет на общината от листата на БСП – АБВ, ППК”Екогласност” – д-р Емил Караиванов, и кандидатите от листата за общински съветници откриха днес заедно с представители на Младежкото обединение в БСП предизборна шатра в центъра на града пред Старата община в Асеновград, където хората ще могат да се информират за предстоящите събития и срещи, организирани от предизборният щаб.

Ще има постоянно присъствие на младежи, които ще предоставят на гражданите платформата на партията и програмата за управление на кандидата за кмет. На разположение на гражданите е книга за предложения и препоръки към кмета и неговия екип, която след приключване на кампанията ще бъде предадена на новоизбраните управници.

При откриването д-р Емил Караиванов сподели, че бъдещето на Асеновград това са младите хора. Сред основните акценти от управленската програма на кмета: образованието и неговата база, разширяване практиката за получаване на ученически стипендии и отличия за изявени деца и ученици-таланти, ежедневно качествено училищно хранене, полуинтернатно обучение, разширяване достъпа на ученици до извънкласни форми и изяви, цялостно реновиране на стадион „Шипка” и спортна зала „Асеновец”, изграждане на закрит плувен басейн, зала за тенис на маса, билярд и снукър, обезопасяване за стена за скуош, изграждане на нови открити спортни и фитнес площадки, скейт и ролер зони и разширяване на зоните със свободен достъп до интернет (Wi Fi) в града.

Въпреки дъждовното време първите червени балони с номер едно на коалицията тръгнаха от шатрата заедно с новите си притежатели – избиратели от града.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.