БСП

Кандидатът за кмет на пловдивския район „Източен“ от БСП Йордан Василев честити празника на Военновъздушните сили

16 октомрври – Празник на авиацията и Военновъздушните сили честити кандидатът за районен кмет на пловдивския район Източен инж. Йордан Василев. „Това е Денят, в който ние, българите създадохме за света бойната авиация” – припомня той. За него този ден е изпълнен с много вълнение и лични чувства.

Като син на полковник от българските ВВС, инж. Василев от малък е запознат с постиженията на българската бойна авиация. „Поздравявам всички, докоснати от магията на авиацията, с днешния празник като им пожелавам винаги И (излитане) да е равно на К (кацане)!” – казва кандидатът за районен кмет с №5.

Междувременно инж. Йордан Василев съобщи, че организира от днес своеобразна приемна на колела. Със специално подготвен и брандиран автомобил той ще обикаля всеки ден района и ще се среща с хората. „Искам да чуя на място, лично от гражданите какви са проблемите им, да ги обсъдим и да очертаем насоки за решаването им” – аргументира предизборното си начинание Василев.

Инициативата ще продължи до края на предизборната кампания. Кандидатът за районен кмет с №5 е готов да изслуша всеки гражданин. „Ще запозная гражданите и с моя план за развитие на Източен“, заяви Йордан Василев. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.