БСП

Кандидатът за кмет на Враца от БСП, Николай Иванов се срещна с треньорите на спортен клуб по волейбол „Ботев“

Кандидатът за кмет на Враца, подкрепен от БСП, Николай Иванов се срещна с треньорите на спортен клуб по волейбол “Ботев” – Враца. Той присъства на тренировка на юношите младша и старша възраст. „За нас е голяма чест, че сте тук сред тези млади хора. Ние работим не само за високи спортни постижения, но и за масовия спорт.

Тук тренират до 130 деца. Искам от името на всички спортуващи да Ви благодаря за монтирането на колонните климатици. Тази придобивка я чакахме 35 години”, каза треньорът Маргарита Илиева. Тя е категорична, че догодина ще направят много по-добри резултати, благодарение на това, че ще тренират тази зима.

„Досега през зимата тук сме тренирали с шапки и ръкавици, заради студа. В момента температурата е приятна за спортуване. Надяваме се, че и бъдеще ще продължите да ни помагате, а ние няма да посрамим Враца”, каза още тя.

„Отоплението на волейболната зала беше един много сериозен проблем и се радвам, че успяхме да го решим”, каза Николай Иванов. Според него така вече може да се води нормален тренировъчен процес през цялата година. Той е на мнение, че с поставянето на колонните климатици се решава и проблемът с големите горещини през лятото.

„Веднага след старта на реконструкцията на покритата лекоатлетическа писта, още в следващата година, ще направим проект за енергийна ефективност и за волейболната зала”, допълни Иванов. Той обясни, че по различните програми ще се търсим финансиране, а със собствени средства ще се изградят съблекални и санитарни помещения. „Това ще ни позволи да потърсим и съдействие от Министерството на младежта и спорта за обновяване на подовата настилка в залата”, каза Николай Иванов. Той благодари за работата на клуба с младите хора и бе категоричен, че ще продължи да помага за развитието на спорта.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.