БСП

Кандидати за евродепутати от Коалиция за България: Искаме справедлива Европа

Единствено при управлението на БСП се е водела социална политика. За това на предстоящия евровот трябва да отстоим нашата партия, левите идеи и да променим Европа. Това обявиха във Варна кандидатите за евродепутати от листата на социалистите Александър Симов, Катя Колева и проф. Николай Джагаров. Пред членове на варненската структура, на Младежкото обединение на БСП-Варна и симпатизанти, те подчертаха, че БСП води позитивна кампания и залага на близки срещи с хората.

„Аз съм не само социалист и ляв, аз съм бесепар и съм горд с това”, обяви Симов, а присъстващите посрещнаха изказването му с бурни аплодисменти.

„В Европейския съюз ние ще отстояваме интересите на цяла България, защото искаме нашата страна да е равностоен участник във всички процеси, които се случват там”, каза Катя Колева. Кандидатът за евродепутат допълни, че ЕС е създаден като модел за солидарност и мир, а не като монопол. „Ние искаме справедлива Европа, която да работи за гражданите”, допълни тя.

Кандидатът за евродепутат проф. Николай Джагаров призова на 25 май хората да гласуват рационално, а не емоционално. „Моята мечта е за по-човешка Европа и за да се случи това на предстоящия вот трябва да покажем, че БСП е първа политическа сила у нас”, обяви той. Пред аудиторията, председателят на ГС на БСП-Варна доц. д-р Лидия Петкова припомни, че правителството на Пламен Орешарски изпълнява своята програма.

„За изминалите 11 месеца сме свидетели, че се работи по поетите ангажименти. Убедена съм, че на 25 май ще покажем каква България и Европа желаем”, каза тя. Народният представител от Коалиция за България, Борислав Гуцанов, който също присъства на срещата, допълни, че на предстоящите евроизбори БСП има всички шансове да бъде първа политическа сила не само в страната, но и във Варна.

Кандидатите за евродепутати от „Коалиция на България”, изразиха убеденост, че на вота на 25 май българските избиратели ще подкрепят листата на социалистите, която се състои от професионалисти и в Брюксел те ще могат да отстояват българските интереси.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.