България без цензура

Коалицията на „България без цензура“ открива предизборната си кампания в Пловдив

Коалиция „България без цензура“- ВМРО-ЗНС и „Гергьовден“ тръгва на евроизбори от Пловдив. Стартът на кампанията ще бъде даден този петък, 25 април, от 18.30 часа в Античния театър заедно с ансамбъла на Нешка Робева и певицата Деси Добрева. С тях коалиционните партньори вече обиколиха няколко пъти страната за диксусии с гражданите. Античният театър ще стане арена за спектакъла на Нешка „Площадът“, който бе създаден специално за повдигането на духа на българина. На античната сцена ще звучат стиховете на поетите ни класици – Гео Милев, Вапцаров и Смирненски.

При неблагоприятно време събитието ще се състои в Палата 10 на Международния панаир в Пловдив. Входът е свободен, ще има и много изненади, обещаха организаторите.

На 25 април от 11.00 часа в центрaлния офис на ПП „България без цензура“ на адрес бул. „Черни връх“ 25А Николай Бареков и представители на ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ ще дадат съвместна пресконференция с Мартин Каланан – председател на групата на европейските консерватори и реформисти и Франк Барет – генерален секретар на групата на европейските консерватори и реформатори в Европарламента.

Покажи още

5 коментара

  1. Нека подкрепим избавителите от разрушителите на България с бюлетина номер 28!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.