Новини

Контрапротестиращи: Плевнелиев подготвя оставката си

Контрапротестиращите обявиха, че подновяват протестите си. Те се аргументират с факта, че вече е станало нетърпимо. „Ние искаме институциите да работят и те доказаха, че могат да работят. Много добри стъпки за гражданите се направиха. В здравеопазването се правят реформи, остава съдебната система. Остава още малко да се направи, за да се подобри икономическата ситуация в страната“. Това съобщи контрапротестиращата Нина Гергова по bTV.

Според нея президентът Росен Плевнелиев петни институциите, пречи им да работят и има опасност да ни вкара във война. „Радвам се, че когато се събудих тази сутрин установих, че не сме във война“, отбеляза Гергова. „Протестът ни е спонтанен, организираме се през Фейсбук. Засега участие са заявили 400-500 човека“, каза още Гергова.

Друг контрапротестиращ Стоян Тодоров подчерта, че вниманието на обществото се отклонява. „Когато някой ръководен кадър се провали следва показно убийство за отклоняване на вниманието. Според Тодоров президентът обмисля оттегляне. „Издънките на президента са нещо нормално. Той осъзнава необходимостта да подаде оставка и вероятно вече го осмисля. Обидно е един държавен-глава да има толкова много прякори. Най-логично е да му се иска оставката и той да я подаде. Логично е да му се търси отговорност. Този човек застрашава националната ни сигурност. Водачите на контрапротестите подчертаха, че най-важното е да се вдигнат доходите на населението“, каза Тодоров. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.