България без цензура

Красимир Каракачанов: Плевнелиев е едно комсомолче!

Писна ми измамници да ме учат на морал, изригна Каракачанов в студиото на TV7. „Росен Плевнелиев е едно комсомолче, което, ако не беше дошъл 10 ноември 1989 година, сега щеше да е в ЦК на Комсомола, а днес се изживява като политически водач“, каза още лидерът на ВМРО. Той определи срещата на президента с представители на ЕВН във Виена като „недопустима”, тъй като не може една частна фирма, която от години ограбва България, да получи достъп до българския държавен глава.

Каракачанов характеризира срещата между Бойко Борисов и Лютви Местан в Кърджали като договорка за нова коалиция при евентуална промяна на състава на мнозинството в парламента. 

Лидерът на ВМРО определи Реформаторския блок като „хора, които са с постоянни наколенки пред чужденците”. Като видят чужденец в костюм и изпадат в умиление, продължи Каракачанов.

Според него, основният им проблем сега е дали ще успеят да убедят хората, че е необходима драстична промяна, още сега на европейските избори. 

Ако коалицията в която участва и ВМРО получи сериозна подкрепа, ще направи всичко възможно да смени политиката в България. Каракачанов твърди, че всички политически сили на прехода и политическата класа, която работи само в своя полза са основните противници на новата коалиция.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.