ГЕРБ

Красимир Велчев прехвърли на „Атака“ вината за липсата на кворум

Днешният провален пленарен ден предизвика изявленията на най-активните депутати от различни парламентарни групи. След като от БСП обвиниха ГЕРБ в проваления кворум, не закъсня и отговора на словесната атака. Красимир Велчев от ГЕРБ прехвърли отговорността за липсата на присъствие в залата на депутатите на Волен Сидеров. „Атака” искат да направят заложник и правителство, и парламент за това, че се търси отговорност за незаконни действия от страна на техния лидер“, заяви на брифинг в парламента заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

„За това има друга власт, която трябва да си каже мнението. Надяваме се разделението на властите да се спази и да видим как ще се развият нещата натам”, посочи Велчев.

„Идваме на работа и наблюдаваме. В предишния парламент, когато бях председател на парламентарната група, ми се напомняше непрекъснато, че кворумът в зала е ангажимент и задължение на управляващите. Тогава ние не търсихме оправдание и не беше провалено нито едно заседание”, допълни Красимир Велчев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.