БСП

Красимир Янков: Популизъм е да искаш комисия за Лясковец, а да мълчиш за Чакъра

Популизъм е да искаш анкетна комисия за инцидента в Лясковец, при положение, че там тече проверка на МВР, а в същото време да не даваш отговор на въпросите за случая с Чакъра. Това заяви на среща с избиратели в Провадия народният представител от Коалиция за България Красимир Янков. „Популизъм е да си обвиняем в съда и да обвиняваш за работата на МВР, да нямаш платформа за евроизборите и да обвиняваш БСП в липса на такава“, отбеляза Янков, визирайки последните изявления на представителите на опозицията от ГЕРБ.

Депутатът окачестви като популизъм и организирането на 50 скъпи концерта по площадите в градовете, за които се твърди, че са платени с лични средства на организаторите. 

„Ако имат такова голямо състояние, нека обяснят произхода на парите си, важно е да знаем кога и как са ги заработили. На всичко отгоре тези хора говорят от името на редовия член на БСП, а в същото време се явяват на изборите с нов политически проект. Не е ли популизъм и да правиш скъпи обиколки из страната с телевизионен екип и платена публика, а да се представяш за изразител на интересите на обикновения българин?“, попита Янков. 

„Ние не се страхуваме от популизма, който все повече ще превзема полето на предизборния дебат. От многобройните си срещи с хората получаваме най-ценното – техните уверения, че усилията на правителството и управляващото мнозинство се оценяват, че българските граждани усещат връщането на държавността и вниманието към социалните проблеми в обществото. Социалните придобивки, немислими по време на предишния мандат, както и позитивните икономически тенденции и доверието на бизнеса в правителството ни дават увереност, че нямаме основания за притеснения на предстоящите избори“, посочи народният представител и организационен секретар на БСП Красимир Янков.

Покажи още

1 коментар

  1. Смотаняци, вие ще започнете ли някога да гледате вашите грешки и да ги оправяте, а не да се оправдавате с грешките на другите бе!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.