ГЕРБ

КТ „Подкрепа“ подкрепи кандидатурата на Йорданка Фандъкова от ГЕРБ за кмет на София

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова се срещна с конфедерални секретари и членове на КТ „Подкрепа“. По време на срещата те поставиха висока оценка на нейната работа като кмет и изразиха увереност, че ще продължи сътрудничеството между синдиката и Йорданка Фандъкова като кмет на София.

„Йорданка Фандъкова е от този тип политици, с които можеш да говориш спокойно и без церемонии“, каза президентът на КТ „Подкрепа” Димитър Манолов по време на срещата с кандидата за кмет на Столична община. „Сътрудничеството между местната власт и синдикатите е важно, защото от местната власт зависи страшно много – занимава се с градския транспорт, образование, здравеопазване, социални дейности, култура. Там работят и синдикални членове. Всички сме жители на този град и тези дейности ни засягат и по друг начин“, заяви Манолов. Той подчерта, че това, което има да се свърши като работа, се върши по един добър начин от Йорданка Фандъкова.

По време на срещата Фандъкова представи приоритетите от програмата си за управление на София 2015 – 2019 г. пред представители на КТ „Подкрепа“ и отговори на въпроси, свързани с благоустройството на столицата и бъдещите приоритети. „За да се развият редица от сферите в основата стои социалният диалог. Благодарна съм на КТ „Подкрепа”, тъй като през всичките години и при всички проблеми, които сме решавали заедно, сме водили преговори. Уверявам Ви, че тези разговори никога не са били лесни, но сме намирали най-доброто решение, така че да развиваме града и той да бъде един от градовете с най-ниска безработица в години на най-тежка криза“, обясни тя.

В срещата участваха кандидатите за кметове на райони от ГЕРБ Димитър Дилчев за район „Студентски“, Любомир Дреков за район „Лозенец“, Николай Терзиев за район „Триадица“, Младен Младенов за район „Връбница“, Наталия Стоянова за район „Слатина“ и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Малина Едрева, Николай Стойнев, Екатерина Йорданова, Християн Петров, Ботьо Ботев и Елизабет Петрова.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.