Новини

Лидерът на „Напред, България“ Зорница Атанасова представи в личен разговор със Симеон Сакскобурготски програмата на партията

Лидерът на „Напред, България“ Зорница Атанасова представи в личен разговор със Симеон Сакскобурготски програмата на партията. „Напред, България“ ще води позитивна кампания и ще търси подкрепата на избирателите със своите нови идеи, подчерта Атанасова пред Царя.

„Време е, всеки от нас да направи най-доброто за своя град, за своята община, за да върви България напред“, каза още тя. Двамата разговаряха в двореца във Врана по време на първата самостоятелна фотографска изложба на Пламен Трифонов. Атанасова е и водач на листата за общински съветници в София, а заедно с нея на събитието бе и Тодор Славков – втори в листата. „Убедена съм, че младите хора трябва да имат подкрепата на общината, за да реализират идеите си, за да останат в своя град”, заяви Зорница Атанасова. И поздрави Пламен Трифонов за прекрасните фотографии, за куража и оригиналния поглед, който струи от всяка негова снимка. Изложбата на младия талант е под патронажа на Симеон Сакскобургготски.

По-рано през деня от „Напред, България“ разпространиха декларация, в която призоваха „всички участници в предстоящата кампания да проявяват мъдрост, за да не се допусне разгаряне на националистически страсти“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.