ДПС

Лютви Местан, ДПС: Всичко направено за Гърмен в годините, когато Башев беше кмет се дължи на него!

Днес Централният лъч пристигна в с. Дебрен, община Гърмен. Председателят на ДПС Лютви Местан, зам.-председателят на ДПС и АЛДЕ и евродепутат Филиз Хюсменова, председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, народният представител проф.д.ф.н. Мариана Георгиева, д-р Нигяр Джафер – народен представител от 42-то Народно събрание.

Бюрхан Абазов – изпълнителен директор на сдружение „Толерантност”, областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, както и кандидатът за кмет на община Белица Радослав Ревански дадоха своята силна подкрепа за кандидата за кмет на община Гърмен Ахмед Башев, за кандидата за кмет на с.Дебрен Изер Чаушев, както и за всички кандидат-кметове на населени места и кандидати за общински съветници.

“Днес дойдох да подкрепя Ахмед! Ахмед е името на създателя на нашата партия Ахмед Доган – Сокола! Дойдохме тук да подкрепим депесарския сокол от Гърмен – Ахмед Башев!” каза лидерът на ДПС Лютви Местан от площада на Дебрен. Той допълни

“Всичко направено за Гърмен в годините, когато Башев беше кмет се дължи на него! Дойдох да поправим грешката от последния мандат, връщаме ви вашия син – Ахмед Башев. Цялата ни партия е зад него, зад Изер, зад общинските съветници от ДПС. На 25 -ти ще дадете два урока. Първият на тези, които си помислиха, че могат да се поставят по-високо от партията- като изберете Ахмед Башев за кмет от първи тур и на онези, които си мислят, че могат да извадят ДПС от обществения и политически живот ще кажа „кучетата си лаят, керванът на ДПС си върви“. Благодарение на вас ДПС вместо да отслабва, ще става все по – силна!”

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.