ДПС

Лютви Местан нахъсва тайно ДПС-актива в Пловдив

Лютви Местан пристигна на необявено за медиите посещение в Пловдив. В 17.40 часа лидерът на ДПС, придружен от социалния министър Хасан Адемов, от министъра на околната среда и водите Искра Михайлова и спортния им колега професор Марияна Георгиева, се появиха пред Международния панаир в града, но въпреки секретността, медиите разконспирираха срещата и се озоваха на мястото.

Репортерите видяха и събиращият се там актив. Първи преди лидера дойдоха народният представител Джевдет Чакъръв, който се готви да поеме поста градски лидер, след като Петя Раева подаде заявление за напускане. Последва го колегата му Камен Костадинов, който се придвижва на патерици. Придружаваше го зам. – министърът на културата Велислава Кръстева. Депутатите Петя Раева, Алиосман Имамов и Йордан Цонев също дойдоха на срещата на ДПС. 

Местан бе посрещнат от общинските съветници Бранимир Иванов, Антон Карагьозов и Джамисет Джафер, които го посрещнаха на входа на Международния панаир в качеството си на домакини.  

Водачът на партията в момента изслушва отчетите на своите за свършеното през миналата година. Какво ще се случва на предстоящите евроизбори и каква линия на поведение ще държи ДПС ще обясни Местан пред градската и областната структура на партията. Срещата бе закрита за медиите. БЛИЦ научи, че една от обсъжданите теми ще бъде изпочупената по време на протестите в Пловдив Джумая джамия. 

Кристина ИВАНОВА

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.