Новини

Магдалена Ташева и Цецка Цачева си скочиха за цената на тока

Вашият лидер иска да увеличи цената на тока за българите с 50% и го заявява открито, това означава, че българите ще обеднеят поне с толкова, ако той вземе властта. Това каза в студиото на bTV Магдалена Ташева от „Атака” на Цецка Цачева. От своя страна, бившата парламентарна шефка подскочи и заяви на висок тон, че БСП изкуствено е занижила цената и така е вкарала енергетиката ни в големи проблеми. Двете дами демонстрираха пълно незачитане на мнението на другата и без да се изслушват изложиха своите аргументи.

Врявата в студиото продължи и по темата, свързана с обещаното от Бойко Борисов назначаване на поне 10 мюсюлмани на висши постове в изпълнителната власт. Ташева обяви, че трябва да се даде обяснение какво е правил лидерът на ГЕРБ в САЩ и защо като се върна оттам поиска да се вземе нов дълг.

Цецка Цачева обясни, че ГЕРБ не са направили и отпечатали своя политическа програма преди изборите, защото са дали всичките пари на бедстващите от наводненията в България. Тя захапа „Атака” за участието в нейните предизборни мероприятия на ансамбъла на МВР на Русия.

Етикети
Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 5 =

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.