България без цензура

Мария Календерска, кандидат-кметът на ББЦ за София: Време е младите да се намесят в политиката

Време е младите да се намесят в политиката. Да си политик с опит днес е нещо много лошо и порочно, това въобще не е позитив. Затова са нужни чисти хора, които да не забравят за какво са в тази политика. Това каза кандидатът на ББЦ за кмет на София Мария Календерска в сутрешния блок на младежката телевизия 359ТВ, където гостува с втория в листата на „България без цензура“ Никола Митев.

„Нормално е никой да не вярва на политическата класа, защото тя се е провалила и изложила многократно и многопланово. Имаме нулев респект и толеранс към старата класа. Дори сме решили да им направим черен живота в Столичния общински съвет“, обяви Митев. Календерска допълни, че групата на ББЦ ще се саморазправя с всяка далавера в СОС.

Митев изрази убедеността си, че може да промени много неща, разбира се не сам, а с помощта на повече хора, въпреки младата си възраст. „Ние не сме политици, ние сме хора в политиката и смятаме такива да останем”, категоричен бе той.

Календерска обяви, че от както е по-близо до политическата реалност вижда, че тя е много далеч от реалността на хората. „Ще се постарая да съм свързващото звено между тези реалности“, каза тя и сподели, че откакто е майка не пропуска да пусне бюлетината , защото знае, че циганите гласуват и ще решат вместо нея. Затова тя призова всички софиянци да упражнят правото си на глас и да не оставят живота и съдбата си в ръцете на малцинството. „Искам детето ми да остане в България и да живее при по-добри условия“, отсече тя.

Календерска и Митев коментираха и натиска, на който са подложени партиите, от политически и икономически структури. „Правили са опити да ни диктуват по телефона, когато сме вадили далавери. Звънели са ни едни от най-влиятелните хора. Но като виждат, че не пробиват при нас, звънят на телевизиите да не пускат новината. Можете да си представите през какво минават другите партии“, посочи Митев. „Никой не ми се обажда да ми казва „Този не го закачай! Тази фирма е наша!“ Аз мога да работя за това, в което вярвам. Само аз от всички кандидати за кмет на София имам тази възможност, защото ББЦ не е обвързана с икономически и политически обръчи, както останалите партии“, обяви Календерска.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.