Български демократичен център

Мария Недялкова, БДЦ: Няма да допуснем по улиците на Силистра да има повече бездомни кучета, отколкото хора

„Притеснителен е фактът, че проблемът с бездомните кучета в Силистра продължава да не бъде решен въпреки построения приют за кучета, и е чист късмет, че до сега не е имало по-сериозен инцидент“- каза възмутено в Силистра водачът на листата за общински съветници от БДЦ Мария Недялкова.

„Като гражданин на Силистра ме е срам и от състоянието, в което се намира в момента една от емблемите на града“ – резервата Сребърна – сподели със съгражданите си младата кандидатка за място в общинския съвет. „В общинския съвет трябва да влязат нови, млади и енергични хора, които да назовават проблемите с истинските им имена и да предлагат бързи и конкретни мерки за тяхното решаване“ – категорична е Мария Недялкова.

„От позицията на млада майка, мога да кажа, че масово децата ни отказват да се хранят в училище. Принудени са да харчат дневните си средства за некачествена и нездравословна храна. Това е нещо, което много бързо общинското управление може да реши като проблем и да улесни своите граждани. Общинска кухня, която да обслужва всички детски градини и училища и всички нуждаещи се в общината, е от първостепенна важност за задържане на младите семейства в Силистра, и ние ще го направим“, обеща Мария Недялкова. Тя подчерта, че политиката на партия БДЦ е свързана с развитие на общините като реализиращи собствени приходи предприятия. Една такава общинска кухня би могла да доставя храна и на местни предприятия на преференциални цени, като по този начин не само се реализира печалба, но и се инвестира в здравето на силистренци и техните деца. „Няма да позволим по улиците на Силистра да има повече бездомни кучета, отколкото хора. Ще се борим за това в управлението на общината да се чува гласът на младите, избрали да останат тук. Ние сме промяната и бъдещето не зависи от това, което сме направили, а от това което ще направим“ – увери събралите се симпатизанти Недялкова.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.