БСП

Мартин Шулц: Искам да направя Европа по-добра, за да бъде по-добър животът на нашите граждани

„България няма време за губене…с ГЕРБ“ и Европа няма време за губене… с Европейската народна партия. Toва заяви пред препълнената зала 1 на НДК соц лидерът Сергей Станишев, предава news.bg. „Искам да направя Европа по-добра, за да бъде по-добър животът на нашите граждани“, обеща Мартин Шулц от сцената на НДК, който поиска именно от „ваше име да стана следващия председател на Европейската комисия, който да е демократичният избор на хората“.

Кандидатът на ПЕС призна, че днес е научил една дума на български език, а именно – „победа“. В негово присъствие председателят на нашите и на европейските социалисти Станишев продължи да говори за своя основен политически опонент, а именно партията на Бойко Борисов.

„Всички сме наясно, че нашите опоненти не са се примирили. Те търсят реванш и вече заплашват. Отново искат да всеят страх в душите на хората и да парализират техните действия“, предупреди социалист номер 1 и призова за това на 25 май да се каже ясно – „Няма да има връщане назад“. „България отново ще бъде справедлива, демократична, нормална, икономически развиваща се и социална държава“, си пожела още Станишев и напомни на всички, че победата на предстоящите европейски избори няма да е лесна, но БСП е длъжна да я извоюва. 

Точно месец преди евровота БСП откри кампанията,събирайки се в НДК. Час след началото – на големи видеостени, събралите се социалисти видяха и пристигането на летище София на кандидата на Партията на европейските социалисти (ПЕС) за председател на новата Европейската комисия и настоящ шеф на Европарламента Мартин Шулц, който малко по-късно бе вече в зала 1.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.