БСП

Мая Манолова: Дежа вю в парламента – едни отиват на плаж, други влизат

Не бих казала, че нещо особено се е променило в парламента. Той работи така от самото начало-едни излизат, отиват на плаж, други влизат. Надявам се депутатите да се държат адекватно за отговорностите си, коментира депутатката по повод вчерашната новина от „Атака“, че напуска Народното събрание. На въпрос за изявленията на Антон Кутев, който бе обвинен, че тресе банковата система с мненията си, Манолова обясни, че той не е имал намерение да създава паника. Той не говори за проблем в банковата система и за конкретна банка. Той казва, че има банка и се опитва да предупреди хората, че ще има атака, посочи тя.

Парламентът и политиката не са детска градина, в която да си играем на Сърдитко Петко, коментира депутатката на въпрос за отношенията й с Бойко Борисов. Две дами-клакьорки на Бойко Борисов в това студио започнаха атаки срещу Станишев. Тази хиперактивност срещу него започва да дразни, посочи още Манолова и отправи забележка към водещите, че докато са я включили да коментира отвън, в студиото гостите са жестикулирали непрелично. Не можем да спрем гостите да жестикулират, оправдаха се водещите.

Не разбирам защо отказват и медии, и политици да признаят, че позицията, която заема Станишев в Европа дава друго значение на България, защити лидера си Манолова. В момента постът лидер на БСП не е вакантен, отсече депутатката на въпрос за избор на нов лидер преди Бузлуджа.

Не забелязвате сближаването на ГЕРБ с ДПС. Ето, например, и двете партии са против приемането на Закона за частните съдебни изпълнители и други закони, посочи Мая Манолова. Тя се зарече, че БСП повече няма да повтори грешката с ДПС. Два пъти я допуснахме, трети път няма да стане, каза Манолова. По думите й – грешката била, че не са поставили на ясна публична основа отношенията си с движението.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.