БСП

Мая Манолова: ГЕРБ ще приключат с парламента, както започнаха – на плажа

Хората са ни изпратили в парламента, за да решаваме техните проблеми, а не за да паразитираме на техен гръб, както в момента правят ГЕРБ. Това заяви заместник-председателят на Народното събрание Мая Манолова пред журналисти в парламента. „При ГЕРБ всичко е предпоследно. Няма особена изненада. Очевидно те ще завършват работата си в този парламент както я започнаха – с двумесечна лятна ваканция по плажовете. Очевидно така ще приключат 42-то Народно събрание с още един месец на плаж. Добре са го измислили, заплатата им върви, работят. Ще се забавляват някъде по морето или по други дестинации”, допълни Манолова.

Според Манолова това е изключително безотговорно към българските граждани, защото предстоеше да се приемат много важни закони. „Законът за здравето, който решава проблемите с ТЕЛК. Това са хора в неравностойно положение, които имат нужда от промени в Закона за здравето. Законът за търговските вериги, който подкрепяше българските производители или Законът за защита на потребителите, даже Законът за автомобилните превози. От 1 юли трябва всички автобуси да въведат касови апарати. Те нямат такава готовност. Просто срокът трябваше да бъде удължен. Важни закони, които се отнасят до стотици, хиляди български граждани. Това е безотговорно, високомерно, безпрецедентно отношение”, посочи тя.

Относно напускането на парламентарната група на „Атака” Манолова обясни, че парламентът е започнал с ваканция на ГЕРБ и приключва с ваканция на „Атака”. „Очевидно идеята да отидат на море е прекалено изкусителна за депутатите от ГЕРБ. Не могат да преглътнат, че само „Атака” ще го направят. Хитро са го измислили”, каза още Мая Манолова.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.