БСП

Мая Манолова: Вотът да се контролира, това са врели-некипели!

Мая Манолова коментира в ефира на bTV незаконните ромски гета и незаконното строителство в ромските квартали. Според нея нормалният начин е съответната община да обмисли какво може да предложи на тези хора. Тя коментира и темата във връзка с това, че някои наблюдатели се притесниха, че вотът на гражданите ще бъде контролиран, заради това, че бюлетините са номерирани.

„Това са врели-некипели“, коментира Мая Манолова като демонстрира в ефир как се откъсва бюлетината от кочана. „Избирателят има възможност да избере политическа партия или коалиция в лявата страна на бюлетината и отделен кандидат в дясната страна на бюлетината“, поясни Манолова. Бюлетината влиза в урната без никакви номера по нея, стана ясно от обяснението.

„Не може да бъде проследен вотът на гражданите, категорична е Мая Манолова. Мисля че това е ясно, за всички говорители по темата и съм изумена какъв е истинският мотив на тези, които изписаха маса статии и плашат хората, че техният вот може да бъде контролиран, заяви Манолова. Няма страх вече хората да участват в социологически проучвания и да казват за кого ще гласуват“, смята още Манолова. Тя смята, че няма никакво основание да се говори, че ще има контрол на вота.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.