БСП

Мая Манолова заподозря саботаж от ГЕРБ в провала на пленарното заседание

Заместник-председателят на парламента Мая Манолова обвини опозицията за провала на днешното заседание. „ГЕРБ продължава деструктивното си поведение – да пречи по всякакъв начин и да саботира работата на парламента“, каза пред журналисти в парламента Мая Манолова. Манолова недоволства срещу поредния свободен ден на родното народно събрание. „Днес трябваше да се приемат изключително важни закони – например Закона за Черноморското крайбрежие, който чакат жителите на черноморските общини и всички български граждани.

Той въвежда режим, който абсолютно да направи невъзможно безобразието, което се случваше в предни мандати с дюните и с опазването на средата на природата по Черноморското крайбрежие. Това наистина е скандално”, каза най-устатата червена депутатка.

„Вчера с безотговорното си гласуване против направиха невъзможно в края на деня приемането на този изключително важен закон. Според мен, сега ръководството на ГЕРБ, Лиляна Павлова и Бойко Борисов трябва да обяснят на хората от черноморските общини защо не желаят да бъде приет Законът за Черноморското крайбрежие. Това е откровен саботаж на много важен за хората и за природата закон”, каза Манолова.

Покажи още

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.