БСП

Михаил Миков: Смятам, че издигането на Георги Кадиев от АБВ е замислено по-рано

Да е жив и здрав. Това заяви по Нова телевизия лидерът на БСП Михаил Миков по адрес на Георги Кадиев, който беше изключен от депутатската група на партията. „Разочарованието у редовия социалист е огромно“, добави той. По думите му хиляди нови членове влизат в Българската социалистическа партия.

„Поговoрихме си нормално с Кадиев. Казах му, че това е грешка. Смятам, че действията му и издигането на неговата кандидатура от АБВ е замислена по-рано“, коментира председателят на БСП. По думите му проф. Михаил Мирчев има много големи шансове на местния вот.

„Смятам, че Михаил Мирчев ще отиде на балотаж. В София е нужна друга политика. Вчера решихме въпроса за Видин. Проблем има с кандидатурата ни в Шумен, но се надявам, че скоро ще го решим. В Пазарджик всичко е наред, имаме кандидат, но там се направи опит да пробутат Трендафил Величков за кандидат от БСП“, разкри той.

„50% от децата, които отиват в първи клас, живеят в бедни семейства. 13 000 първолаци, които трябваше да тръгнат на училище, ги няма в списъците. Или не са записани, или са тръгнали с родителите си в чужбина“, завърши Миков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.