БСП

Михаил Миков в Силистра: Нашите кандидати стоят твърдо зад левите стандарти, които отговарят на интересите на българите

Нашите кандидати стоят твърдо зад левите стандарти, които отговарят на интересите на мнозинството от българските граждани. Те могат да превърнат общините в едни много по-приветливи места, в които младите да намират работа и условия да отглеждат децата си“. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков в Силистра, където подкрепи кандидата на левицата за кмет на общината Станислав Стойков.

Миков подчерта, че Ситово е пример, че когато общината работи за хората, кметът работи за хората, винаги се намират икономически и стопански решения, които ги няма в други общини. „Това са и левите стандарти – общината да е икономически субект, който назначава хора, за да решават тежките проблеми: безработицата, липсата на достъпно образование, здравеопазване и грижа за хората“, допълни той.

Миков коментира, че има значително подмладяване в листите на левицата за общински съветници и кандидатите на БСП, но добре съчетано с приемственост и професионализъм. „Много от хората, гласували на предишните избори, сега ще дадат гласа си за левите кандидати, на лявата платформа за управление на общините, защото са уморени от случващото се през последната година. Лявото управление е управление за хората и общините от цяла България, а не за лъскавите витрини на дясното управление. БСП е единствената алтернатива на дясното управление”, заключи Михаил Миков.

„Като кмет на общината, мой първи приоритет ще бъде да работя за прозрачно то й управление, което ще доведе до нейното финансово стабилизиране и връщане на доверието на хората в местната власт“. Това заяви кандидатът на БСП за кмет на Силистра Станислав Стойков. Като други свои приоритети той посочи увеличаването на заетостта на населението в общината, осигуряването на реализация за младите хора в Силистра, поощряването и даването на поле за изява на гражданите, разширяването на достъпа до здравеопазване, оптимизирането на структурата на социалните услуги, ефективното управление на общинската собственост, обновяването на инфраструктурата на общината.

„Подкрепата, която хората ще дадат за кандидатите на БСП, е подкрепа за разумното управление, стабилността и развитието на община Силистра“, заяви водачът на листата на левицата в общината Георги Кирилов.

Той подчерта, че гражданите на Силистра трябва да спрат да вярват на обещания, а да дадат своя глас за справедливо и солидарно управление на общината, отговарящо на интересите на хората и техните потребности. „Към вашите интереси ние, кандидатите за общински съветници от БСП, се отнасяме с голяма отговорност и ангажимент да се борим за тяхното реализиране“, заяви Кирилов.

„В центъра на политиките на БСП са хората, техните проблеми и потребности“, заяви евродепутатът от БСП/ПЕС Момчил Неков, който е родом от Силистра. По думите му дясното управление е концентрирано върху магистралите, но когато човек слезе от тях по малките пътища, вижда малките населени места, където хората нямат работа, нямат бъдеще. Той подчерта, че БСП е единствената партия, която е доказала, че и в управление , и в опозиция ще продължава да работи за хората, което ще направят и кандидатите й за участници в местната власт, ако получат нужното доверието.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.