БСП

Михаил Мирчев, БСП: Няма по-силен кандидат от мен, който да се изправи срещу Йорданка Фандъкова

Няма по-силен кандидат от мен, който да се изправи срещу Йорданка Фандъкова. Аз не съм обременен с власт под никаква форма, заяви в предаването „Лице в лице” по bTV кандидатът на БСП за кмет на София проф. Михаил Мирчев. По думите му столицата се управлявала хаотично и на парче. Липсва стратегия, а виновник за този хаос бил главният архитект ПетърДиков.

„Идете в който и да е квартал и ще видите колко скандала тлеят – негови разрешения за строителство в градинката, на паркинга. Цяла София е подивяла от него. През 2009 г. е направил несистемен общ устройствен план. Не е направил подробен устройствен план и след това променя предназначението на земите”, посочи Мирчев.

„Аз съм много по-добър от Фандъкова. Не се страхувам от проблема с бежанците в центъра на София. Те вече взривяват Германия, Швеция, а ние тук ще блеем и ще чакаме. Като начало, ще помоля колежката Румяна Бъчварова подчинените й да си вършат работата в района около Женския пазар.Там няма нито полицаи, нито камери, нищо няма. Полицията просто гледа как ще се взривят нещата”, подчерта професорът.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.