БСП

Михаил Мирчев, кандидат-кмет на София: БСП е патриотична партия и ви подкрепя във всички ваши каузи

„БСП е патриотична партия и ви подкрепя във всички ваши каузи, като наследници на тракийски бежанци. Има здравословна симбиоза между мен, като ляв човек и патриотизма. Аз съм оптимист за тези избори. Първата ни победа ще е да отидем на втори тур. Ние се борим за един по-малък успех на първи тур и за по-голям на втори. Могат да се получат доста радикални изборни изненади.”, това каза кандидатът на БСП Лява България за кмет на София проф. Михаил Мирчев на срещата със Съюза на тракийските дружества.

В срещата взеха участие водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов, кандидатът за кмет на район Красно село Бойко Митов, кандидатът за кмет на район Красна поляна Надя Динчева и кандидати за общински съветници.

„Тук сме да подкрепим тракийската кауза, която не е на една политическа сила, а е на всички българи. Покланям се пред вашата кауза. Ние от БСП ви подкрепяме във всяко ваше действие. Това, от което трябва да се ръководят всички политици е работа в полза на хората, за тяхното добруване.“ – това заяви Калоян Паргов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.