Прогнози

Мира Радева: Един от мандатите в схемата 6-5-4-2 може да иде за пети играч

Потвърждава се резултатът от изследванията ни, че мандатите ще бъдат разпределени по схемата 6-5-4-2, но едно от местата може да иде за пети участник. Това заяви пред БЛИЦ социоложката Мира Радева, която този път отсъства с официални прогнози, въпреки че досега не е пропускала избори. „20 години стигат. Омръзна ми. Още повече, не участвам, защото това не ми носи доходи, категорична е социоложката, която обаче не отрича, че агенцията й е правила своите предизборни проучвания и ще изследва специално ромския вот.

„За мен най-важното и най-интересният момент е как са гласували ромските кланове“, посочи тя и допълни, че всички играчи пазаруват, но имало сигнал, че един от тях ще купува най-много. Радева ще оповести резултатите от проучването си в края на идната седмица.

По думите й изследванията й преди вота са се потвърдили – първите са със значителна преднина пред вторите, а печелившите участници са тези с твърдите ядра. Не е изненада резултатът на четвъртите, които ще получат 2 мандата, тъй като са хвърлени доста усилия, категорична е социоложката.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.