БСП

Младежка рок банда се записва в БСП

Членовете на младежката рок група „Контраст“ засвидетелстваха своята подкрепа за БСП, като подадоха молби за членство в партията, съобщиха от „Позитано“ 20. Желание да се присъединят към БСП имат всичките членове на групата, които са привлечени от активната обществена работа на гоцеделчевските социалисти. Младите музиканти бяха посрещнати в клуба на БСП в град Гоце Делчев от общинския съветник Димитър Бояджиев, който е член на НС на Младежко обединение.

Той ръководи трета партийна организация на БСП в Община Гоце Делчев. Рок музикантите са подали молби за членство, предстой да бъдат разгледани на редовно събрание на организацията следващата седмица. 

Общинският съветник коментира наплива за членство на млади хора в БСП по времето, когато партията е на власт с факта, че през последните години в град Гоце Делчев се организират множество позитивни младежки инициативи. Те предизвикват включването на младите хора в общината и привличат тяхната симпатия, което ги прави съпричастни към лявата идея. Това течение е много популярно в цяла Европа, допълни Бояджиев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.