Атака

Над 2000 членове и симпатизанти на „Атака“ във Варна посрещнаха на крака Волен Сидеров

Над 2000 членове и симпатизанти на „Атака“ във Варна посрещнаха на крака и със скандирания „Атака! Победа!“ и „Волен премиер“ лидера на партията Волен Сидеров. Пред препълнената зала на Фестивалния и конгресен център той попита къде са сега социолозите, за да видят непобедимата „Атака“. „Една крепост остана в България, която ако падне, пада България. Коя е тя? „Атака“! Преди „Атака“ никой не говореше за Ахмед Доган, за ДПС, за циганизацията и за криминалната приватизация, така както ние го направим.

Преди „Атака“ никой не посочваше коя е основната причина българинът да живее зле – колонизацията, разпродажбата на индустрията, разрушването на икономика и разпродаването за жълти стотинки на предприятия, построени през така наречения „лош“ социализъм. Сега само се руши. И това го каза първа пак „Атака“!“, подчерта националисът.

Лидерът на „Атака“ заяви, че българските правителства са слуги на колониализма, изпълняват каквото им се каже и смятат, че това ще продължи вечно. Докато не се появява „Атака“, която казва ясно, че това трябва да спре и да се промени и зад Сидеров застават стотици хиляди българи. Тези хора го следват и до днес. И въпреки ударите през годините срещу партията, подкрепата за „Атака“ расте, защото само тя сочи правилния път на развитие на България.

Сидеров попита защо правителствата на Костов, Симеон Сакскобургготски, Тройната коалиция, Орешарски не са прекратили концесиите за злато, не са изгонили монополистите, не са върнали ЕРП-тата в български ръце. Лидерът на националистите беше категоричен, че когато управляват такива хора, които ги е страх да не им се скарат от САЩ и Брюксел, не може да се очаква България да върви напред. „Това е жалкото ниво на нашите държавници до момента. И аз продължавам да се боря в това жестоко занимание, наречено политика, само защото знам, че съм на прав път, че това, което говоря е вярното, и само защото знам, че все повече българи ще се присъединяват към нас“, допълни Сидеров.

Националист номер 1 на България заяви, че в ЕС текат процеси на съпротива срещу американския натиск и един ден ще стане това, което „Атака“ първа е казала – евразийско пространство, в което европейските държави и Русия да си сътрудничат, а не американски модел, в който да се води война срещу Русия. Сидеров беше категоричен, че единствено „Атака“ е силата, която ще възроди България.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − 20 =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.