БСП

Надя Динчева, кандидат за районен кмет на БСП: Ще работя за повишаване на сигурността на хората в „Красна поляна“

„Ще работя за повишаване на сигурността на хората в „Красна поляна“ и за подобряване облика на района, така, че да отговаря на съвременните стандарти за модерно и комплексно градоустройство и екологична жизнена среда.“ – това заяви кандидатът на БСП Лява България за кмет на „Красна поляна“ Надя Динчева да среща с избиратели в района.

В срещата взеха участие водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов и кандидатът за общински съветник Коста Иванов. Жителите на „Красна поляна“ посочиха като важни за решаване проблемите със стадион „Септември“, който е превърнат в сметище и в свърталище на бездомни кучета, наркомани и клошари, със занемарения и рушащ се парк „Христо Смирненски”, както и лошото състояние на игрището и басейна на 57 спортно училище „Св. Наум Охридски“.

След срещата се проведе приятелски футболен мач между отборите на кв. „Факултета“ и кв. „Филиповци“. Във футболния мач взе участие и Калоян Паргов. Той игра по едно полувреме в двата отбора, а след мача връчи купа на отбора – победител.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.