НФСБ

НФСБ стартира поредица от срещи със симпатизанти в София

Искаме да спечелим битката честно, да положим модел на подражание, заявиха патриотите от НФСБ на среща със симпатизанти на партията в София. На събитието присъстваха Данчо Хаджиев (съпредседател на НФСБ) и Слави Бинев (представител на НФСБ в ЕП). Срещата имаше за цел организационна подготовка за изборния ден, като в нея се включиха активисти от кварталите „Лозенец“,“ Иван Вазов“, „Хладилника“ и централната градска част.

„Всички големи партии от статуквото имат полза от това повече гласове да останат под процента за влизане в ЕП. С най-голямо удоволствие ще гледат да елиминират потенциалната опасност други партии да влязат в ЕП. НФСБ има реални шансове, но трябва да се опазим от манипулации, да си опазим гласовете” –заяви Данчо Хаджиев. 

Слави Бинев от своя страна заяви: „Тези избори са рубикон за патриотичния съюз. Сигурен съм, че можем да бъдем голямата изненада – големият победител на предстоящите избори.”

Днес предстои да се открие клуб на НФСБ за кварталите „Медицинска академия”, „Стрелбище”, „Гоце Делчев” и „Разсадника” на адрес: София, кв. „Стрелбище“, ул.“Траянова врата“ № 20.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.