АБВ

Нидал Алгафари: Електоратите на ГЕРБ и БСП са едни и същи

Електоратите на ГЕРБ и БСП се състоят от едни и същи хора, това е най-добрата коалиция за следващия парламент. Това заяви пред bTV Нидал Алгафари, който е пиар и член на Столетницата. „В БСП се случват онези битки, войни, които са на тъмно, които не са много ясни, които не са за пред хора, задкулисни – всеки гледа да се съюзи по някакъв начин.

Много са кликите в БСП“, каза Алгафари. Той допълни, че поради различните нагласи в България, поради лошите от очакваното резултати от изборите, Сергей Станишев е решил да стане евродепутат.

„В момента Сергей Станишев преговаря с Мартин Шулц за някакви по-добри условия. Там се подготвят следващите 5 години за цяла Европа. Другото, според мен, е, че все пак Сергей Станишев трябва да бъде в Брюксел, защото по този начин ще изхвърли и последното чуждо тяло от листата, което му беше натрапено – Петър Курумбашев. Според всички социалисти той не може да ги представлява по никакъв начин в Европа“, обясни позицията си пиар експертът.

Алгафари заяви, че Румен Овчаров е единият човек, който е натрапил Курумбашев. „Темата оставка за Сергей Станишев в БСП не е актуална, абсурдна е и е немислима“, каза още Нидал Алгафари.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.