БСП

Нидал Алгафари избухна във Фейсбук с „кърваво писмо“ до Първанов

Георги Първанов се извини в ефира на Нова телевизия, че Нидал Алгафари е бил, макар и за кратко, част от политическия му проект АБВ. Засегнат, Алгафари отвърна на президента с „кърваво писмо“ във Фейсбук. Ето какво написа Нидал Алгафари:

Извинявай Георги, че 1997 година когато пое партията, експертното обслужване в мое лице направи всички по силите си БСП да получи 22 %, а не очакваните от теб 8%.
Извинявай Георги, че направих не малко с “ черния си ПР“ да се възкачиш като президент на Република България!
Извинявай Георги, че когато никой не вярваше в победата ти за първият мандат, имам пред вид и теб самият, заедно с още няколко човека го направихме факт.
Извинявай Георги, че успях да те убедя да не отидеш на дебата с Петър Стоянов, въпреки, решението, твоето и на изпълнителното бюро да отидеш!
Извинявай Георги, и за това, че в рамките на няколко месеца успях да направя така, че медиите в страната, рекламните агенции и медия шоповете да ти станат близки! Преди това трудно можеше да излезе нещо благоприятно за теб!
Извинявай Георги, че при битката ти за втория мандат прави така, че площадите пред ликът ти да са пълни! Те не идваха заради теб и го знаеш, но ти харесваше!
Извинявай Георги! Надявам се да простиш!

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.