БСП

Нидал Алгафари се хвана на бас, че БСП ще вземат над 700 000 гласа на предсрочните парламентарни избори 2014

Бас в ефир хванаха водещият на „Добро утро, България“ по TV7 Витомир Съръиванов и Нидал Алгафари. „БСП ще вземе минимум 700 000 гласа, хващаме се на бас. Може да казвате, че ще бъдат под 400 000 гласа, но аз твърдя, че ще са 700 000“, осече Алгафари. Той гостува в студиото заедно с бившия БСП депутат Георги Близнашки. Според Алгафари ключът към решаването на проблемите в БСП е в сближаването между Станишев и Бойко. „Трябва да преглътнат егото си двамата. Има знаци за сближаване. Проблемът между БСП и ГЕРБ не е в идеологията, а между Сергей и Бойко. Като „Левски“ и ЦСКА са. Иначе биха могли да управляват заедно“, заяви Нидал Алгафари.

„Гласовете на БСП ще бъдат много по-малко от тези на политическите опоненти. Нямам нищо против голяма коалиция. Не може на политиката да се гледа като на бойно поле. Важното е, че Бойко и Станишев започнаха да си говорят. Все пак трябва да се намери някаква друга работа на Сергей Станишев. Очевидно е, че и в Брюксел не го искат“, каза пък Георги Близнашки.

Последното изказване накара Нидал Алгафари да скочи срещу Близнашки и да му поиска обяснение за думите, но рекламите прекъснаха словесния двубой.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.