БСП

Нидал Алгафари: В АБВ сметнаха, че отговарям за печатането на визитки

Политическият пиар експерт Нидал Алгафари не се разбрал с бившия президент Георги Първанов по въпроса къде и как трябва да се пласира АБВ в пространството. това обяснява Алгафари в интервю за „Телеграф“. Пиарът бил обиден, че го сметнали за някакво ниско ниво, тъй като го карали да им печата визитки и рекламни материали. „Въпросът е, че PR-ът е малко по-голямо понятие от това, което те разбират като професия и професионален опит“, посочва Алгафари.

Според него от самото начало е трябвало да стане ясно, че това са хора, които са извън партията БСП, и те искат да създадат нещо, което е в допълнение към лявото, а не да късат с лявото. Това обаче не станало точно така.

В АБВ се опитват отсега да създадат партия от лидерски тип, в която Първанов е лидерът и той да е основният човек, който взима решенията. Няма нищо лошо в това, но аз нямам нужда от партия тип „Бойко Борисов“, казва още Алгафари, който неотдавна се върна в БСП след среща с лидера Сергей Станишев.

Той сметна, че имам нужния опит да помогна за тези избори на БСП и трябва да загърбим миналото и да се опитаме нещо да направим заедно, посочи Алгафари. Лидерът на червените обаче не е искал лично извинение от пиар-експерта.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.