България без цензура

Николай Бареков, ББЦ: Абсолютно убеден съм, че в София ще има балотаж

„Попадна ми една социология, правена в София от сериозна социологическа агенция. Явно няма да бъде разпространена публично, но ще ви кажа, че съм абсолютно убеден, че в София ще има балотаж и Фандъкова няма да спечели от раз. Доверието в ПП ГЕРБ в столицата не е цветущо и макар 40% от софиянци да са на държавна заплата или на общинска служба, то определено ГЕРБ тръгва надолу“, написа във фейсбук Николай Бареков.

„Мария Календерска е единствената реална алтернатива на Фандъкова. Да, тя идва от по-малка партия, но след изборите със сигурност ще й направи живота черен в Столична община. Лицемерите Георги Кадиев, Вили Лилков, Ангел Джамбазки и Явор Нотев, след като загубят изборите, ще избягат обратно в парламента, където повечето от тях са подлоги на Борисов. Само  Календерска ще остане в общината, за да освети всички далавери на т.н плаващо дясно мнозинство. 

От сега ГЕРБ и реформаторите са се разбрали да правят коалиционно мнозинство и да продължат с далаверите, но Календерска ще бъде истинското зло куче, което ще лае, ще ръмжи, но и ще хапе крадливите участници в модела на ГЕРБ и техните слуги.

И за разлика от г-жа Фандъкова, която е вече баба (Да е жива и здрава!), и останалите кандидати, които са мъже, Мария Календерска е единствената млада майка, която познава реалния живот и реалните проблеми на столицата. Тя знае добре какво трябва да направи Столична общината за майките и младите хора“, казва още евродепутатът.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.