България без цензура

Николай Бареков, ББЦ: Благоевград може да бъде следващият ни бастион

„България без цензура“ е третата политическа сила в Благоевград. Това обяви лидерът на партията Николай Бареков след областното събрание на формацията. Според него, за момента в града действат само четири партии. България  без цензура е трета и съвсем малко е изпреварена от БСП. „Най-солидната е ГЕРБ, но ние с упорита работа можем да се окажем на челна позиция и  Благоевград да бъде един от нашите бастиони“, посочи Бареков.

След събранието той каза още, че в момента ББЦ е изсмукала всички симпатизанти и електората на Иван Костов. Бареков коментира и думите на  Бойко Борисов, че ГЕРБ е като школа за трансферни кадри на „България без цензура“. 

„Борисов в скоро време ще остане без хора, защото при него няма чуваемост. Членовете на ГЕРБ, които идват при нас, не носят куфарчета с пари“, посочи лидерът на ББЦ.  „Навремето Борисов хвърли една камара пари, за да направи ГЕРБ. Той ползваше и ресурса на общината. Сега, когато хора го напускат, никой не идва заради куфарите, а заради желанието за промяна“, обясни Бареков. 

По повод на предстоящото вливане в ББЦ на човек от ГЕРБ, Бареков съобщи, че и той е икономист, което ще остави Борисов без хора в икономическия си екип. 

В събота пред журналисти в Плевен по време на откриването на офис на  партията в града, Бареков засегна и темата за политическото номадство на  Румен Петков: „Румен Петков е политически конструктор и баща на три  партии – ГЕРБ, БСП и АБВ“. Според него, „България без цензура“ е  единствената партия, към която Румен Петков няма никакво отношение.

„Румен Петков навремето създаде и ГЕРБ, и БСП, а сега създава и АБВ. Той  създаде и Найден Зеленогорски“, коментира лидерът на ББЦ. Пред медиите в  Плевен той каза, че лично Румен Петков го е запознавал с Цецка Цачева по  времето, когато е била кандидат за общински съветник. Ето защо,  „България без цензура“ застава срещу партиите на статуквото – ГЕРБ, БСП  и ДПС.

Покажи още

5 коментара

  1. ББЦ привлича все повече млади хора в редиците си, а Благоевград е пълен с млади хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.